Puisi

RAHEUT 
Lain teu bisa asup
Tapi sok sieun teu bisa kaluar










Jatinangor, 8 Oktober 2013  21:21
@kossan_reggy

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ieu Conto Salah Sahiji Kasusastraan Sunda...

BHINNEKA TUNGGAL IKA DAN FILOSOFI HIDUP URANG SUNDA